✔ ​medlem af Byg Garanti

✔ konkurrencedygtige priser​

✔ udarbejder uforpligtende tilbud​

DØRE OG VINDUER ​TIL REPARATION OG UDSKIFTNING

​Christiansen Snedker og Tømrer drives af René Christiansen i Kolding. Jeg kan udskifte, renovere eller reparere dine døre og vinduer, ligesom jeg naturligvis kan tilbyde råd og vejledning omkring valg af leverandør.

Det er forskelligt hvad der bedst kan svare sig​

Der er forskelligt, hvorvidt det bedst kan svare sig at udskifte, renovere eller reparere døre og vinduer. Ofte kan det bedst svare sig med en udskiftning, eftersom det tit vil medføre mere energivenlige døre og vinduer, men det er ikke altid muligt.

Måske drejer det sig om en fredet bygning, eller måske er der ganske enkelt ikke økonomi til en udskiftning. Det kan også være, at dine døre og vinduer er i ganske fin stand, men blot behøver en mindre reparation eller renovering.

Jeg kan for eksempel tilbyde reparation af ældre forsatsrammer, hvorved du kan bibeholde de oprindelige døre, vinduer og kvister. Jeg kan også udskifte glas og fyldninger, ligesom jeg kan renovere glasfacader og større glaspartier, men også energivinduer.

Jeg kan med andre ord arbejde med alle former for komposit, træ og aluminium, og jeg kan tilbyde hele arbejdet herunder med sålbænke, fugning og finish.

​Ønsker du nye døre og vinduer så kontakt René Christiansen​

Jeg er medlem af Dansk Byggeri, og derved er jeg tilknyttet Byg Garanti som en ekstra garanti for dig. Men jeg fokuserer altid på ærlighed, kvalitet og klare aftaler. Derfor kan jeg stå inde for mit snedker- og tømrerarbejde som bygningssnedker.

Hvis du har behov for udskiftning, renovering eller reparation af dine døre og vinduer, så ring til mig på telefon 24 43 10 58, eller send en e-mail til info@rchristiansen.dk, hvis du ønsker et løsningsforslag.

Følg os på Facebook​

​Firmainformation

Christiansen Snedker og Tømrer

CVR: 35625267

kontaktinformation