Drømmer du om nye vinduer og døre?

Reparation og montering af vinduer og døre

Går du og leger med tanken om nye vinduer eller døre? Så kan Christiansen Snedker og Tømrer hjælpe dig. Vi kan udskifte, renovere eller reparere dine døre og vinduer, ligesom vi naturligvis kan tilbyde råd og vejledning omkring valg af leverandør.

Vi holder til i Kolding, men har gennem tiden også hjulpet mange tilfredse kunder i bl.a. Vejle og Fredericia samt mange andre steder.

Vi fokuserer altid på ærlighed, kvalitet og klare aftaler. Derfor kan vi altid stå inde for vores arbejde.

Hvad kan bedst betale sig?

Det er forskelligt, hvorvidt det bedst kan svare sig at udskifte, renovere eller reparere. Ofte kan det bedst svare sig med en udskiftning, så du får helt nye vinduer – f.eks. vinduer efter mål. Det vil nemlig tit medføre mere energivenlige døre og vinduer, men det er ikke altid muligt.

Måske drejer det sig om en fredet bygning, eller måske er der ganske enkelt ikke økonomi til en udskiftning. Det kan også være, at dine døre og vinduer er i ganske fin stand, men blot behøver en mindre reparation eller renovering.

Vi kan f.eks. tilbyde reparation af ældre forsatsrammer, hvorved du kan bibeholde de oprindelige døre, vinduer og kvister. Vi kan også udskifte glas og fyldninger, ligesom vi også kan renovere glasfacader og større glaspartier samt energivinduer. Desuden udfører vi også alle former for tagarbejde, renovering af hus og meget mere.

Vi kan med andre ord arbejde med alle former for komposit, træ og aluminium – og vi kan tilbyde hele arbejdet inkl. Sålbænke, fugning og finish. Du kan derfor trygt vælge os som din samarbejdspartner, hvis du skal have nye vinduer eller døre.

Få en god pris på dine nye vinduer

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud med en fast pris på dine nye vinduer eller døre? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven samt giver et realistisk løsningsforslag.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din snedker og tømreropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat og erhverv

Konkurrencedygtige priser​

Udarbejder uforpligtende tilbud​

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på snedker eller tømrerarbjde, så kontakt os på telefon 24 43 10 58, mailen info@rchristiansen.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Christiansen Snedker og Tømrer​

CVR: 35625267

Adresseinformation

Lokes Ager 78
​6000 Kolding

Kontaktinformation

Telefon: 24 43 10 58

E-mail: info@rchristiansen.dk