Professionelt udført tagarbejde

Drømmer du om et nyt tag?

Går du og drømmer lidt om at få udført renovering af tag? Hos Christiansen Snedker og Tømrer laver vi alt inden for tagarbejde. Vores kunder er både private boligejere og virksomheder, men også boligforeninger og andre erhvervsejendomme.

Vi udfører tagrenovering i Kolding, Vejle, Aabenraa og mange andre jyske byer. Vi har hjulpet mange kunder med renovering af tag helt ned til den tyske grænse.

Løsninger der går op i en højere enhed

Nøgleordene i vores arbejde er ærlighed, kvalitet og klare aftaler – herunder at komme til tiden. Vi kan altid stå inde for vores snedker- og tømrerarbejde. Vi lægger mere vægt på kvalitet end på at være en billig virksomhed – også når det gælder tagarbejde som f.eks. lægning af helt nyt tag.

Desuden arbejder vi altid på at finde en god løsning på en opgave, så hele projektet går op i en højere enhed. Vi giver altid gode råd og vejledning, herunder f.eks. i forbindelse med en underetage.

Hvad koster et nyt tag?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad et nyt tag kommer til at koste dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at give et uforpligtende tilbud med en fast pris på dit projekt. 

Vi informerer dig gerne om muligheder og priser på reparation af tag og andet tagarbejde.

Byg nyt tag med os – vi glæder os til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din snedker og tømreropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat og erhverv

Konkurrencedygtige priser​

Udarbejder uforpligtende tilbud​

Det siger vores kunder​

"Terrasse"

Jeg har en rigtig god oplevelse med Christiansen Snedker og Tømrer. Rene har overholdt alle de aftaler, vi har indgået. Den håndværksmæssige kvalitet er helt i top.

Anders Boysen

"Bestilling og montering af vinduer."

Grundig tømrer, som overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og gav velovervejede råd til kommende opgaver. Faktura blev sendt samme dag som opgaven var afsluttet.

Mia Højland

"Renovering af hus"

Topklasse præstation. Aftaler afholdt til punkt og prikke og stor fleksibilitet udvist. Oprydning inde og ude hver dag.

Ole Poulsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på snedker eller tømrerarbjde, så kontakt os på telefon 24 43 10 58, mailen info@rchristiansen.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Christiansen Snedker og Tømrer​

CVR: 35625267

Adresseinformation

Bodumvej 12
​6230 Rødekro

Kontaktinformation

Telefon: 24 43 10 58

E-mail: info@rchristiansen.dk