Få en lækker ny træterrasse

Lægning af træterrasse i din have

Christiansen Snedker og Tømrer tilbyder at lave alle former for træterrasser, pavilloner og tagterrasser i huse og sommerhuse. Virksomheden drives af bygningssnedker René Christiansen i Kolding, og vi kommer ud til kunder overalt i området, bl.a. i Vejle, Fredericia 

og omegn.

Når du bruger os, kan du være sikker på ærlighed, kvalitet og klare aftaler – men også at vi kommer til tiden. Vi kan altid stå inde for vores arbejde.

Byg en træterrasse af det fleksible komposit

Vi arbejder typisk med komposit, der består af 30 % træ og 40 % plastik. Dette holder formen bedre på din træterrasse, ligesom det blot kan vaskes med en højtryksrenser. Desuden kan du vælge mellem mange former og nuancer. Du kan vælge alle typer træ, herunder ædeltræ og trykimprægneret træ.

Det er muligt at vælge træterrasse med rillede brædder eller glatte brædder. Fordelen ved riller er, at man ikke glider så nemt, men også at man ikke umiddelbart kan se skruehullerne.

Du vil naturligvis få råd og vejledning omkring dit valg af materiale, type og design til din træterrasse. 

Vi kommer meget gerne ud med forskellige prøvestykker, som du kan se på.

Hvad koster en træterrasse?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om vores priser på lægning af træterrasse. Vi kommer gerne ud og ser på projektet, hvorefter vi kan give et gratis og uforpligtende tilbud med en god pris. 

Vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligdrømme.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din snedker og tømreropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat og erhverv

Konkurrencedygtige priser​

Udarbejder uforpligtende tilbud​

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på snedker eller tømrerarbjde, så kontakt os på telefon 24 43 10 58, mailen info@rchristiansen.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Christiansen Snedker og Tømrer​

CVR: 35625267

Adresseinformation

Lokes Ager 78
​6000 Kolding

Kontaktinformation

Telefon: 24 43 10 58

E-mail: info@rchristiansen.dk