✔ ​medlem af Byg Garanti

✔ konkurrencedygtige priser​

✔ udarbejder uforpligtende tilbud​

TRÆTERRASSER OG TAGTERRASSER​ I ALLE FORMER​

Christiansen Snedker og Tømrer tilbyder at lave alle former for træterrasser, pavilloner og tagterrasser i huse og sommerhuse. Virksomheden drives af bygningssnedker René Christiansen i Kolding, og jeg kommer ud til kunder overalt mellem Aarhus og den tyske grænse.

Jeg laver træterrasser af det fleksible komposit​

Jeg arbejder typisk med komposit, der består af 30% træ og 40% plastik. Dette holder formen bedre på træterrasser, ligesom det blot kan vaskes med en højtryksrenser. Desuden kan du vælge imellem mange former og nuancer, og du kan vælge alle typer af træ, herunder ædeltræ og trykimprægneret træ.

Det er muligt at vælge imellem rillede brædder og glatte brædder på træterrasser, men fordelen ved riller er, at man ikke glider så nemt, men også at man ikke umiddelbart kan se skruehullerne. 

Du vil naturligvis få råd og vejledning omkring dit valg af materiale, type og design, ligesom jeg meget gerne kommer ud med forskellige prøvestykker, som du kan se på af forskellige træterrasser.

Få et godt tilbud som jeg kan stå inde for​

Når du bruger mig som snedker og tømrer, så kan du være sikker på ærlighed, kvalitet og klare aftaler, men også at jeg kommer til tiden. Jeg kan i det hele taget altid stå inde for mit arbejde. Men som en ekstra sikkerhed for dig, er jeg medlem af Dansk Byggeri, og derved er jeg tilknyttet Byg Garanti.

Ring til mig på telefon 24 43 10 58, eller skriv til mig på info@rchristiansen.dk, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde inden for træterrasser, og hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Følg os på Facebook​

​Firmainformation

Christiansen Snedker og Tømrer

CVR: 35625267

kontaktinformation