Få en lækker ny træterrasse

Lægning af træterrasse i din have

Christiansen Snedker og Tømrer tilbyder at lave alle former for træterrasser, pavilloner og tagterrasser i huse og sommerhuse. Virksomheden drives af bygningssnedker René Christiansen i Kolding, og vi kommer ud til kunder overalt i området, bl.a. i Vejle, Fredericia 

og omegn.

Når du bruger os, kan du være sikker på ærlighed, kvalitet og klare aftaler – men også at vi kommer til tiden. Vi kan altid stå inde for vores arbejde.

Byg en miljøvenlig træterrasse

Vi har et bredt udvalg af træsorter, hvoraf en af dem er den varmebehandlede Thermowood. Thermowood har en række fordele, der adskiller det fra andre træmaterialer. For det første har det en imponerende lang holdbarhed, hvilket betyder, at det kan modstå tidens tand og bevare din træteresses skønhed i mange år fremover.

Men det er ikke kun holdbarheden, der gør Thermowood til et attraktivt valg, når det gælder lægning af træteresser. Det er også en langt mere klimavenlig løsning sammenlignet med materialer såsom trykimprægneret træ, der inderholder op til flere forskellige kemikalier.

Du vil naturligvis få råd og vejledning omkring dit valg af materiale, type og design til din træterrasse.

Vi kommer meget gerne ud med forskellige prøvestykker, som du kan se på.

Hvad koster en træterrasse?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om vores priser på lægning af træterrasse. Vi kommer gerne ud og ser på projektet, hvorefter vi kan give et gratis og uforpligtende tilbud med en god pris. 

Vi glæder os til at hjælpe dig videre med dine boligdrømme.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din snedker og tømreropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat og erhverv

Konkurrencedygtige priser​

Udarbejder uforpligtende tilbud​

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på snedker eller tømrerarbjde, så kontakt os på telefon 24 43 10 58, mailen info@rchristiansen.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Christiansen Snedker og Tømrer​

CVR: 35625267

Adresseinformation

Lokes Ager 78
​6000 Kolding

Kontaktinformation

Telefon: 24 43 10 58

E-mail: info@rchristiansen.dk