Træterrasser

Christiansen Snedker og Tømrer tilbyder at lave alle former for træterrasser, pavilloner og tagterrasser i huse og sommerhuse. Virksomheden drives af bygningssnedker René Christiansen i Kolding, og jeg kommer ud til kunder overalt mellem Aarhus og den tyske grænse.

Jeg laver træterrasser af det fleksible komposit​

Jeg arbejder typisk med komposit, der består af 30% træ og 40% plastik. Dette holder formen bedre på træterrasser, ligesom det blot kan vaskes med en højtryksrenser. Desuden kan du vælge imellem mange former og nuancer, og du kan vælge alle typer af træ, herunder ædeltræ og trykimprægneret træ.

Det er muligt at vælge imellem rillede brædder og glatte brædder på træterrasser, men fordelen ved riller er, at man ikke glider så nemt, men også at man ikke umiddelbart kan se skruehullerne.

Du vil naturligvis få råd og vejledning omkring dit valg af materiale, type og design, ligesom jeg meget gerne kommer ud med forskellige prøvestykker, som du kan se på af forskellige træterrasser.

Få et godt tilbud som jeg kan stå inde for​

Når du bruger mig som snedker og tømrer, så kan du være sikker på ærlighed, kvalitet og klare aftaler, men også at jeg kommer til tiden. Jeg kan i det hele taget altid stå inde for mit arbejde.

Ring til mig på telefon 24 43 10 58, eller skriv til mig på info@rchristiansen.dk, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde inden for træterrasser, og hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din snedker og tømreropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat og erhverv

Konkurrencedygtige priser​

Udarbejder uforpligtende tilbud​

Det siger vores kunder​

"Terrasse"

Jeg har en rigtig god oplevelse med Christiansen Snedker og Tømrer. Rene har overholdt alle de aftaler, vi har indgået. Den håndværksmæssige kvalitet er helt i top.

Anders Boysen

"Bestilling og montering af vinduer."

Grundig tømrer, som overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og gav velovervejede råd til kommende opgaver. Faktura blev sendt samme dag som opgaven var afsluttet.

Mia Højland

"Renovering af hus"

Topklasse præstation. Aftaler afholdt til punkt og prikke og stor fleksibilitet udvist. Oprydning inde og ude hver dag.

Ole Poulsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på snedker eller tømrerarbjde, så kontakt os på telefon 24 43 10 58, mailen info@rchristiansen.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Christiansen Snedker og Tømrer​

CVR: 35625267

Adresseinformation

Bodumvej 12
​6230 Rødekro

Kontaktinformation

Telefon: 24 43 10 58

E-mail: info@rchristiansen.dk