Lad os hjælpe dig med bæredygtigt nybyg​

Nyt parcelhus med omtanke for de fremtidige generationer

I dag er det ikke længere nok, at et parcelhus er æstetisk flot. Bæredygtighed og miljøvenlighed er i dag lige så vigtige faktorer, når der skal opføres et nyt hus eller ønsker du nybyg af sommerhus. Det forstår vi fuldt ud hos Christansen Snedker og Tømrer. Mange af vores kunder har heldigvis også indset vigtigheden af dette, og det er absolut muligt at imødekomme dine krav til både planløsning og æstetik samtidig med, at huset kan betegnes som et bæredygtigt nybyggeri.

Når du vælger os til at stå for dit nybyggeri, så er du garanteret kvalitet og gennemsigtighed i hele processen. Lige fra den indledende planlægning og budgettering til huset står færdigt. Vi holder til i Kolding, men været med til at opføre huse i hele trekantområdet, herunder Vejle og Fredericia.

Vi står sammen med vores samarbejdspartnere således også klar til at hjælpe dig med dit nye hus.​

Hvad er fordelene ved bæredygtigt nybyg?

Står du og skal have opført et nyt parcelhus, så er der mange gode grundt til at tænke bæredygtigt. Vi har samlet nogle af de vigtigste grunde her:

  • Bæredygtigt nybyg har en reduceret miljøpåvirkning. Det gælder blandt andet i valg af materialer. Vi bygger primært i træ og bruger jordskruer i stedet for beton.
  • ​Lavere energiforbrug gennem isolering med træfiber, energivenlige vinduer og døre og evt. solcelletag.
  • ​Der er ingen tvivl om, at den aktuelle klimasituation fortsat vil fylde meget i fremtiden. Dette kan også betyde at byggestandarderne skærpes med tiden. Med et bæredygtigt byggeri er du således fremtidssikret.

Der er mange flere fordele ved at have bæredygtigheden med i baghovedet, når der skal opføres et nyt hus. Kontakt os gerne for en dybere samtale om netop fordelende ved et bæredygtigt nybyg.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne omkring et unikt og bæredygtigt nybyg, så lad os tage en uforpligtende og indledende samtale om dine drømme og ønsker. Kontakt Christansen Snedker og Tømrer allerede i dag og vær med til at gøre en forskel for de fremtidige generationer. Kontakt os på telefon 24 43 10 58 eller på mail info@rchristiansen.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din snedker og tømreropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat og erhverv

Konkurrencedygtige priser​

Udarbejder uforpligtende tilbud​

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på snedker eller tømrerarbjde, så kontakt os på telefon 24 43 10 58, mailen info@rchristiansen.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Christiansen Snedker og Tømrer​

CVR: 35625267

Adresseinformation

Lokes Ager 78
​6000 Kolding

Kontaktinformation

Telefon: 24 43 10 58

E-mail: info@rchristiansen.dk