Døre og vinduer til reparation og udskiftning

​Christiansen Snedker og Tømrer drives af René Christiansen i Kolding. Jeg kan udskifte, renovere eller reparere dine døre og vinduer, ligesom jeg naturligvis kan tilbyde råd og vejledning omkring valg af leverandør.

Det er forskelligt hvad der bedst kan svare sig​

Der er forskelligt, hvorvidt det bedst kan svare sig at udskifte, renovere eller reparere døre og vinduer. Ofte kan det bedst svare sig med en udskiftning, eftersom det tit vil medføre mere energivenlige døre og vinduer, men det er ikke altid muligt.

Måske drejer det sig om en fredet bygning, eller måske er der ganske enkelt ikke økonomi til en udskiftning. Det kan også være, at dine døre og vinduer er i ganske fin stand, men blot behøver en mindre reparation eller renovering.

Jeg kan for eksempel tilbyde reparation af ældre forsatsrammer, hvorved du kan bibeholde de oprindelige døre, vinduer og kvister. Jeg kan også udskifte glas og fyldninger, ligesom jeg kan renovere glasfacader og større glaspartier, men også energivinduer.

Jeg kan med andre ord arbejde med alle former for komposit, træ og aluminium, og jeg kan tilbyde hele arbejdet herunder med sålbænke, fugning og finish.

​Ønsker du nye døre og vinduer så kontakt René Christiansen​

Jeg fokuserer altid på ærlighed, kvalitet og klare aftaler. Derfor kan jeg stå inde for mit snedker- og tømrerarbejde som bygningssnedker.

Hvis du har behov for udskiftning, renovering eller reparation af dine døre og vinduer, så ring til mig på telefon 24 43 10 58, eller send en e-mail til info@rchristiansen.dk, hvis du ønsker et løsningsforslag.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din snedker og tømreropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat og erhverv

Konkurrencedygtige priser​

Udarbejder uforpligtende tilbud​

Det siger vores kunder​

"Terrasse"

Jeg har en rigtig god oplevelse med Christiansen Snedker og Tømrer. Rene har overholdt alle de aftaler, vi har indgået. Den håndværksmæssige kvalitet er helt i top.

Anders Boysen

"Bestilling og montering af vinduer."

Grundig tømrer, som overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og gav velovervejede råd til kommende opgaver. Faktura blev sendt samme dag som opgaven var afsluttet.

Mia Højland

"Renovering af hus"

Topklasse præstation. Aftaler afholdt til punkt og prikke og stor fleksibilitet udvist. Oprydning inde og ude hver dag.

Ole Poulsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på snedker eller tømrerarbjde, så kontakt os på telefon 24 43 10 58, mailen info@rchristiansen.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Christiansen Snedker og Tømrer​

CVR: 35625267

Adresseinformation

Bodumvej 12
​6230 Rødekro

Kontaktinformation

Telefon: 24 43 10 58

E-mail: info@rchristiansen.dk