Renovering, tilbygning og ombygning af huse

Christiansen Snedker og Tømrer v/René Christiansen udfører alt inden for renovering og totalrenovering af huse, lejligheder, etageejendomme og kontorer. Arbejdet kan ske overalt mellem Aarhus og den tyske grænse eller i en radius på omkring 65 kilometer fra Kolding.

Jeg tilbyder renovering, totalrenovering og totalentreprise

Jeg giver samtidig den rette rådgivning inden for valg af materialer og planløsninger. Og når jeg udfører en totalrenovering i form af en totalentreprise, har jeg en række dygtige og erfarne samarbejdspartnere, som jeg kan trække på. Derved kan jeg også varetage de andre fagområder som for eksempel el-arbejde, murerarbejde og VVS-arbejde.

Jeg tilbyder således alt inden for renovering og totalrenovering, herunder totalentrepriser, og det kan for eksempel være i forbindelse med:​

Ærlighed og kvalitet ​

Jeg fokuserer altid på ærlighed, kvalitet og klare aftaler, og derfor kan jeg altid stå inde for mit snedker- og tømrerarbejde som bygningssnedker.

Hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig og din ejendom, så ring til mig på telefon 24 43 10 58, eller skriv til min e-mail på info@rchristiansen.dk. Derefter kan jeg sende et uforpligtende tilbud på renovering.

 • Bryggers
 • Køkkenrenovering
 • Montering af køkken
 • Renovering af badeværelse
 • Tilbygning, nybygning og ombygning
 • Overdækket terrasse
 • Sommerhuse
 • Træterrasser
 • Halvtage
 • Carporte
 • Skure

Få et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at hjælpe med netop din snedker og tømreropgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Privat og erhverv

Konkurrencedygtige priser​

Udarbejder uforpligtende tilbud​

Det siger vores kunder​

"Terrasse"

Jeg har en rigtig god oplevelse med Christiansen Snedker og Tømrer. Rene har overholdt alle de aftaler, vi har indgået. Den håndværksmæssige kvalitet er helt i top.

Anders Boysen

"Bestilling og montering af vinduer."

Grundig tømrer, som overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Og gav velovervejede råd til kommende opgaver. Faktura blev sendt samme dag som opgaven var afsluttet.

Mia Højland

"Renovering af hus"

Topklasse præstation. Aftaler afholdt til punkt og prikke og stor fleksibilitet udvist. Oprydning inde og ude hver dag.

Ole Poulsen

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på snedker eller tømrerarbjde, så kontakt os på telefon 24 43 10 58, mailen info@rchristiansen.dk eller ved at benytte formularen i højre side.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

fb Følg med på Facebook

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Christiansen Snedker og Tømrer​

CVR: 35625267

Adresseinformation

Bodumvej 12
​6230 Rødekro

Kontaktinformation

Telefon: 24 43 10 58

E-mail: info@rchristiansen.dk